O-DSMT pellets

6.95279.95

O-DSMT kopen van De huisprofessor. Dit product is een RC die alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

SKU 123900 Category

O-DSMT kopen bij de Huisprofessor! O-DSMT pellets kopen

O-DSMT kopen doe je bij de Huisprofessor aan het juiste adres. O-DSMT, ook bekend als O-Desmethyltramadol en desmetramadol is rond 2010 op de markt gekomen. O-DSMT O-Desmethyltramadol (O-DSMT) is een metaboliet van tramadol. Wij verkopen O-DSMT in pellets van 30mg zodat deze het beste kunnen worden onderzocht. O-DSMT bestellen doe je hier bij ons het beste voor jou eigen research chemicals onderzoek.  O-DSMT kopen doet u uiteraard hier bij de Huisprofessor.

Bij de Huisprofessor kunt u verschillende soorten RC’s kopen. Wij bieden u een steeds breder assortiment aan producten en blijven uitbreiden. O-DSMT kopen doet u bij ons vertrouwd en veilig. Wanneer je een bestelling plaatst op onze webshop zullen we u binnen enkele minuten een WhatsApp bericht sturen met een betaalverzoek. Dit zodat u uw bestelling snel kunt afhandelen en wij deze snel voor u kunnen voorbereiden. ODSMT kopen bij ons is altijd een goede keuze omdat wij u de beste klantenservice bieden in combinatie met scherpe prijzen, super kwaliteit en gratis verzending!

O-DSMT kopen doe je hier veilig en discreet voor de beste prijs en kwaliteit. Dit product is absoluut niet bedoeld voor menselijke consumptie! O-DSMT kopen is daarom enkel bedoeld voor onderzoeksdoeleinden. Bewaar dit product dan ook buiten het bereik van kinderen en huisdieren! Dit product onder de juiste koele en droge omstandigheden bewaren kan ervoor zorgen dat het product minimaal 2 jaar bewaard kan blijven voor het juiste onderzoek. Lees voor het aanschaffen van de producten ook altijd de algemene veiligheidsvoorschriften op onze website. O-DSMT bestellen bij de Huisprofessor.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via WhatsApp voor al uw vragen. stuur ons gerust een berichtje!

Kies hier het aantal pellets*

1 pellet – €6,95, 2 pellets – €12,00, 3 pellets – €16,00, 4 pellets – €20,00, 5 pellets – €23,95, 10 pellets – €45,00, 25 pellets – €79,95, 50 pellets – €149,95, 100 pellets – €279,95

Gerelateerde producten
Winkelwagen