Categorie

  • (2)
    • (2)
  • (2)

Prijs

Zoeken

3-CMC

3CMC kopen

3CMC kopen kunt u snel en ook gemakkelijk doen op onze webwinkel. Deze chemical werd op de markt gepresenteerd als de vervanger van de inmiddels verboden 3-MMC. 3CMC bestellen op onze webwinkel kan bij ons in de poeder en kristal variant.

Wat is 3CMC?

Dit product word ook wel 3-Chloormethcathinon genoemd is een chemische verbindingen van de Cathinonenklasse. Qua chemische structuur is het nauw verwant aan het antidepressivum bupropion.

Over dit product is nog vrij weinig bekend omdat er dan ook nog maar weinig tot geen onderzoek naar deze chemical gedaan. 3CMC kopen kunt u alleen doen voor onderzoeksdoeleinden.

Wanneer ontstond 3CMC?

3-Chloormethcathinon kwam voor het eerst op de markt in 2014. 3CMC kopen kon bij ons altijd al echter werd dit product onder geschaduwd door zijn grotere en ook bekendere broer 3-MMC.

3CMC wetgeving

Dit product is in tegenstelling tot 3-MMC momenteel ook nog niet verboden. Tot dit wel het geval is kunt u 3CMC kopen bij ons op de webshop. De overheid is momenteel wel bezig met een nieuwe wet die een aantal soorten stofgroepen waaronder die waaronder de Cathinonen in één klapt gaat verbieden.

3CMC kopen in bulk?

3CMC kopen kan bij ons ook in bulk. Als één van de grootste spelers op de markt bieden wij deze chemical dan ook voor de scherpste prijs aan in bulk.

Disclaimer

Dit product is absoluut niet bedoeld voor menselijke consumptie! 3CMC kopen is enkel bedoeld voor onderzoeksdoeleinden. Bewaar dit product dan ook altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren!

Lees na het aanschaffen van de producten ook altijd de veiligheidsvoorschriften op de verpakking. 3CMC bestellen online doe je simpel en snel op onze webwinkel.

Bewaren

Bewaar dit product op de juiste manier. Wanneer je dit product koopt en het vervolgens bewaard onder de beste omstandigheden kan dit product minimaal 2 jaar goed onderzocht kan worden. Dit kan echter wel alleen met een goede, droge en donkere opslag.

Snipro Po
Snipro Po
Nette website. Duidelijk. Snelle levering. Too kwaliteit. Aanrader!
Norbert Hermsdorf
Norbert Hermsdorf
Bobi Burcea
Bobi Burcea
They are some scammers, they tricked me, they gave me rice instead of 3 cmc. And now I say to myself after they took my money and sent me rice. That I'm trying to trick them
Pieter Vandermeer
Pieter Vandermeer
De huisprofessor is voor mij Toppie,,en de bestelling is altijd de volgende dag in huis. De huisprofessor is echt een aanrader.
Ludovic Charcelle
Ludovic Charcelle
Commande un peut longue a arrivée mais bien reçu bien emballé. Je recommande
francisco gallo
francisco gallo
tardo un poco en llegar, pero buen producto
Ömer Sarikaya
Ömer Sarikaya
I’m very happy with you working
Borut Hladin
Borut Hladin
Top ste vedno hitro
Mechthild von Ehr
Mechthild von Ehr
Fast, uncomplicated and best quality!
Pedro Rosa
Pedro Rosa
Winkelwagen