Product Categorieën

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve kortingen!

korting
peace
Volg ons op Facebook
Kratom

Toont alle 10 resultaten

Kratom kopen

kratom kopen

Kratom kopen doe je op onze online webwinkel. Onze kratom is van de hoogste kwaliteit.

Wat is kratom?

Kratom is een plant ook wel de Mitragyna speciosa genoemd die van zichzelf in de natuur voorkomt in de regenwouden van Zuidoost-Azië, zoals bijvoorbeeld Maleisië en Thailand. In de gebieden waar zij van nature voorkomen, worden deze plantsoorten voor medicinale doeleinden, maar ook vanwege hun fijne hout gebruikt. De laatste tijd is kratom populairder geworden als recreatieve drug.

Welke soorten kratom kopen?

Kratom kopen kan bij ons in meerdere varianten en kleuren. Zo kan je het bij ons aanschaffen in poeders, capsules en liquids. Ook zijn er meerdere kleuren kratom waarvan de bekendste rood, wit en groen zijn.

Er zit ook zeker verschil in deze kleuren Kratom.

  • Rode nerf: Dit is de meest voorkomende soort. De effecten zijn volgens gebruikers erg kalmeren op lichaam en ook de geest. In kleine dosering werkt het effect ook stimulerend.
  • Witte nerf: Deze soort geeft een stimulerend en ook euforisch gevoel en effect. Hierbij draagt white vein bij aan een ook meer positievere stemming.
  • Groene nerf: Deze Kratom soort geeft een milde energieboost. Dit effect zit tussen de rode en witte kratom in. Wanneer goed gemengd voorkomt dit het overmatig verdoving van red vein en voorkomt het overstimulering van white vein.

Hoe werkt kratom?

Kratom bevat een aantal actieve stoffen, zogenaamde alkaloïden, waarvan mitragynine en 7-hydroxymitragynine vermoedelijk de belangrijkste zijn. Mitragynine is een opiaat-agonist. Dat betekent dat het een stimulerend effect heeft op de opiaatreceptoren in je hersenen. Het werkt dus vergelijkbaar als andere opiaten. Deze receptoren beïnvloeden onder andere je humeur en angst. Mitragynine bindt zich aan deze receptoren en geeft een euforisch ontspannen gevoel, net als opiaten zoals heroïne en opium.

De farmacologische werking van kratom is nog niet goed onderzocht. Wel is duidelijk dat de actieve stoffen een vrij diverse werking hebben in de hersenen. Ze werken niet alleen op de opiaatreceptoren maar ook op adrenaline-, noradrenaline- en serotoninereceptoren.

Welke effecten heeft kratom?

Kratom heeft een sterk effect op je humeur en je energie. Het vermindert angsten, terwijl het gevoel wordt omgeschreven als gelukkig, sterk en actief, met een kalme geest en een sterke wil tot werken. Thaise arbeiders gebruiken het om de werkdag door te komen. De effecten zijn na 5 tot 10 minuten voelbaar en kunnen enkele uren duren.

De meeste mensen noemen de effecten stimulerend en euforisch bij een lage dosis en kalmerend bij een hogere dosis. Dit kan waarschijnlijk verklaard worden doordat mitragynine bij kleine hoeveelheden de delta-opiaatreceptoren stimuleert, maar naar mate de dosis stijgt steeds meer de mu-opiaatreceptoren stimuleert.
Hoewel de belangrijkste alkaloïden in kratom verwant zijn aan psychedelische stoffen, lijkt kratom geen psychedelische effecten te hebben. De belangrijkste uitwerkingen zijn vergelijkbaar met die van opiaten: pijnstillend en hoestonderdrukkend, maar ook narcotisch en euforisch. Deze effecten zijn in sterkte ongeveer vergelijkbaar met codeïne.

Kratom en seksualiteit?

Sommige bronnen beweren dat kratom, net als andere opiaten, seksuele lust bij vrouwen opwekt en erectieproblemen bij mannen kan verminderen. Het positieve effect van mitragynine op het humeur en een vermindering van angstgevoelens zijn hier waarschijnlijk verantwoordelijk voor. Andere effecten van mitragynine zijn verminderde spierspanning, lokale verdoving en depressie van het centrale zenuwstel.

Welke negatieve effecten heeft Kratom?

Directe negatieve effecten van kratom kunnen zijn: droge mond, verhoogde urinatie, verminderde eetlust en verstopping. In tegenstelling tot opiaten veroorzaakt mitragynine meestal geen misselijkheid of braakneigingen. Intensief gebruik kan resulteren in een lichte vorm van slaapzucht.
Kratom is geen geneesmiddel, maar heeft een positieve invloed op zaken als:

  • Rusteloosheid
  • Een verbeterde concentratie
  • Energietekort
  • Slapeloosheid
  • Verlichting van pijn
  • Vermindering van “trek” (craving) bij verslavingen

Wat is de goede dosering voor kratom?

Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom. Normaal gesproken zou 5-10 gram gedroogde bladeren voldoende moeten zijn voor onervaren gebruikers. De dosering kan iets lager met kratompoeder, dat meestal sterker is dan gewone bladeren (3-5 gram). Ditzelfde geldt voor extract. Kratom is niet verslavend als het verantwoordelijk wordt gebruikt en niet vaker dan één à twee keer per maand. Meer ervaren gebruikers zullen na enige tijd de behoefte voelen om de dosering te verhogen.

Kratom in hogere dosering neigt sterk naar kalmerende effecten, ongeacht welke soort wordt gebruikt.
Mild Effect: <3 gram
Redelijk/Goed Effect: >3-5
Sterk Effect: > 5-6 gram

Waarschuwing kratom kopen

Kratom kopen en gebruik onder de 18 jaar is niet toegestaan.  Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij hoge of lage bloeddruk, hart- en/of longklachten, diabetes, zwangerschap, bij gebruik van medicijnen, drugs of alcohol.

Winkelwagen