3-CMC Kristal

16,991.049,99

Prijzen zijn per gram

LET OP: 3-CMC is niet meer te koop. Bestel je 3-CMC dan krijg je 2-MMC er voor in de plaats

 

3CMC kopen 

3CMC kopen kun je ook doen op onze webshop. Deze 3MMC vervanger kopen doe je nu simpel en snel hier aan het juiste adres. Deze RC wordt ook wel gezien als 3-MMC vervanger of nieuwere versie van 3-MMC. 3CMC bestellen online is nu makkelijk en snel bij ons gedaan. 3-CMC kopen online kan bij ons dan ook in 2 varianten. Dit zijn namelijk 3-CMC kristal en 3-CMC Kristal poeder.

Wat is 3-CMC?

3CMC wordt ook wel 3-Chloromethcathinone genoemd en is dan ook een nieuwere chemical uit de cathinone familie. Dit product is dan ook chemisch verwant aan zijn voorganger 3-MMC. Over 3-CMC is nog vrij weinig bekend omdat er dan ook nog geen onderzoek naar 3CMC onder mensen is gedaan. Ook is het niet bekend hoeveel onderzoekers 3-CMC onderzoeken.

Wanneer ontstond 3-CMC?

Dit product kwam voor het eerst in 2014 op de markt maar werd ook altijd onder geschaduwd door zijn grotere broer 3-MMC. 3-CMC kopen online doe je op onze webshop voor de beste kwaliteit en prijs.

3CMC Wetgeving

3CMC is niet meer verkrijgbaar bij Huisprofessor.  Alle 3CMC orders die op of na 11 september zijn geplaatst zullen worden vervangen door het vergelijkbare 2MMC. Dit heeft te maken met de wet en regelgeving in Nederland. 3CMC is netals 3MMC verboden en dus illegaal.

3MMC vervanger kopen

Bij ons kunt u verschillende soorten RC’s kopen. Wij bieden u een steeds breder assortiment aan producten en blijven uitbreiden. 3CMC kopen doet u bij ons vertrouwd en veilig. Wanneer je een bestelling plaatst op onze webshop zullen we u binnen enkele minuten een WhatsApp bericht sturen met een betaalverzoek. Dit zodat u uw bestelling snel kunt afhandelen en wij deze snel voor u kunnen voorbereiden.

3-CMC bewaren

Bewaar deze 3-MMC vervanger op de juiste manier. 3-CMC kopen van de juiste kwaliteit en het vervolgens bewaren onder de beste omstandigheden kan er voor zorgen dat dit product minimaal 2 jaar goed onderzocht kan worden. Dit kan echter wel alleen met een goede, droge en donkere opslag.

3CMC kopen Specialist

Wij zijn de specialist op het gebied van 3-CMC. Deze 3MMC vervanger kopen doe je hier op onze webshop. 3CMC bestellen online doe je hier altijd veilig en discreet voor de beste prijs en kwaliteit.

Bestellen op onze webshop

3CMC kopen bij ons is natuurlijk altijd een goede keuze. Dit omdat wij u de beste klantenservice bieden in combinatie met scherpe prijzen, super kwaliteit en gratis verzending!

3CMC kopen disclaimer

Dit product is absoluut niet bedoeld voor menselijke consumptie! 3CMC kopen is enkel bedoeld voor onderzoeksdoeleinden. Bewaar dit product dan ook altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren! Lees voor het aanschaffen van de producten ook altijd de algemene veiligheidsvoorschriften op onze website. 3CMC bestellen online of 3-CMC online kopen bij doe je simpel en snel op onze webwinkel.

 

Gewicht N/B
Kies hier het aantal grammen*

1 gram, 2 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram, 50 gram, 100 gram, 200 gram

ook interessant
Snipro Po
Snipro Po
Nette website. Duidelijk. Snelle levering. Too kwaliteit. Aanrader!
Norbert Hermsdorf
Norbert Hermsdorf
Bobi Burcea
Bobi Burcea
They are some scammers, they tricked me, they gave me rice instead of 3 cmc. And now I say to myself after they took my money and sent me rice. That I'm trying to trick them
Pieter Vandermeer
Pieter Vandermeer
De huisprofessor is voor mij Toppie,,en de bestelling is altijd de volgende dag in huis. De huisprofessor is echt een aanrader.
Ludovic Charcelle
Ludovic Charcelle
Commande un peut longue a arrivée mais bien reçu bien emballé. Je recommande
francisco gallo
francisco gallo
tardo un poco en llegar, pero buen producto
Ömer Sarikaya
Ömer Sarikaya
I’m very happy with you working
Borut Hladin
Borut Hladin
Top ste vedno hitro
Mechthild von Ehr
Mechthild von Ehr
Fast, uncomplicated and best quality!
Pedro Rosa
Pedro Rosa
Winkelwagen