3-HO-PCP Poeder

25,00

Prijzen zijn per 0,5 gram

Uitverkocht

3-HO-PCP POEDER INFORMATIE

3-Hydroxyphencyclidine is een recreatieve designerdrug met dissociatieve effecten. Het is een arylcyclohexylaminederivaat, verwant aan geneesmiddelen zoals 3′-MeO-PCP en 3′-Me-PCPy. Dit product mag uitsluitend en alleen gebruikt worden voor research doeleinden.

GEVARENAANDUIDINGEN 3-HO-PCP POEDER:

  • 3-HO-PCP kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.
VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN 3-HO-PCP POEDER:

BIJ CONTACT VAN het kristal met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • De poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de 3-HO-PCP poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.
ook interessant
Snipro Po
Snipro Po
Nette website. Duidelijk. Snelle levering. Too kwaliteit. Aanrader!
Norbert Hermsdorf
Norbert Hermsdorf
Bobi Burcea
Bobi Burcea
They are some scammers, they tricked me, they gave me rice instead of 3 cmc. And now I say to myself after they took my money and sent me rice. That I'm trying to trick them
Pieter Vandermeer
Pieter Vandermeer
De huisprofessor is voor mij Toppie,,en de bestelling is altijd de volgende dag in huis. De huisprofessor is echt een aanrader.
Ludovic Charcelle
Ludovic Charcelle
Commande un peut longue a arrivée mais bien reçu bien emballé. Je recommande
francisco gallo
francisco gallo
tardo un poco en llegar, pero buen producto
Ömer Sarikaya
Ömer Sarikaya
I’m very happy with you working
Borut Hladin
Borut Hladin
Top ste vedno hitro
Mechthild von Ehr
Mechthild von Ehr
Fast, uncomplicated and best quality!
Pedro Rosa
Pedro Rosa
Winkelwagen