SMONO 3

74.95

Levertijd 2-5 werkdagen

SMONO 3 kopen

Kleur: Zwart
Afmetingen: 50 mm x 27,3 mm x 81 mm

Algemeen:
De Smono 3 heeft een autonoom convectie verwarmingssysteem. De verwarmde damp wordt door de roestvrijstalen kruidenkamer geleid om de gewenste stoffen voorzichtig uit het kruid te trekken en zachte damp te produceren. Met de meegeleverde kwartsglazen kamer kunnen oliën en wassen ook efficiënt worden verdampt. De behuizing is voorzien van een aangenaam zacht soft-touch oppervlak.

Ondanks zijn kleine formaat heeft het een aantal geweldige functies. Het glazen mondstuk maakt gebruik van gekleurde LED’s om aan te geven of de Smono 3 momenteel aan het opwarmen is (rood) of klaar is voor gebruik (groen). Deze kleine krachtige vaporizer krijgt ook een automatische uitschakeling na 4 minuten niet-gebruikt te zijn.

De Smono 3 redt zich met slechts 3 bedieningsknoppen. Een aan/uit schakelaar, evenals een “-” en “+” knop om de temperatuur op het gewenste aantal graden te brengen. De vaporizer is in minder dan 2 uur volledig opgeladen via USB-kabel en heeft een traploze temperatuurregeling tussen 170°C en 210°C. Om van Fahrenheit naar Celsius over te schakelen, drukt u eenvoudig de aan/ uit-schakelaar en de “-” -knop tegelijkertijd ongeveer 3 seconden in.

Kenmerken van de Smono 3
– Traploze temperatuurinstelling: 170°C-210°C
– Voor kruiden, oliën en wassen
– Digitaal OLED-display
– Glazen mondstuk van laboratoriumglas
– Instelbare luchtstroom
– Afmetingen: 50 mm x 27,3 mm x 81 mm

Pakket bestaat uit:
– 1x Smono 3 verdamper
– 1x geschenkdoos
– 1x olie/waskamer
– 1x reinigingsborstel
– 1x pincet
– 1x vulgereedschap
– 1x USB-kabel
– 1x instructies in het Duits en Engels

Gerelateerde producten
Winkelwagen