2-FMA

18.99119.99

2FMA kopen van De huisprofessor. Dit product is een RC die alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

SKU 123800 Category Tag

2-FMA kopen bij de Huisprofessor! 2FMA kopen

2-FMA kopen doe je bij de Huisprofessor aan het juiste adres. 2-Fluormethamfetamine, ook bekend als 2-FMA, maakt deel uit van een reeks gefluoreerde analogen. Dit product is sinds 2007 verkrijgbaar op de research chemicals markt. 2FMA is een structureel analoog van methamfetamines zoals bijvoorbeeld 4FMP. Wij verkopen 2-FMA in de poeder variant zodat deze het beste gebruikt kan worden voor elk onderzoek. 2FMA kopen doe je hier bij ons het beste voor jou eigen onderzoek. Wij zijn de specialist op het gebied van RC’s! 2FMA bestellen doet u uiteraard hier bij de Huisprofessor.

Bij de Huisprofessor kunt u verschillende soorten RC’s kopen. Wij bieden u een steeds breder assortiment aan producten en blijven uitbreiden. 2-FMA bestellen kopen doet u bij ons vertrouwd en veilig. Wanneer je een bestelling plaatst op onze webshop zullen we u binnen enkele minuten een WhatsApp bericht sturen met een betaalverzoek. Dit zodat u uw bestelling snel kunt afhandelen en wij deze snel voor u kunnen voorbereiden. 2FMA kopen bij ons is altijd een goede keuze omdat wij u de beste klantenservice bieden in combinatie met scherpe prijzen, super kwaliteit en gratis verzending!

2FMA kopen doe je hier veilig en discreet voor de beste prijs en kwaliteit. Dit product is absoluut niet bedoeld voor menselijke consumptie! 2-FMA kopen is daarom enkel bedoeld voor onderzoeksdoeleinden. Bewaar dit product dan ook buiten het bereik van kinderen en huisdieren! Dit product onder de juiste koele en droge omstandigheden bewaren kan ervoor zorgen dat het product minimaal 2 jaar bewaard kan blijven voor het juiste onderzoek. Lees voor het aanschaffen van de producten ook altijd de algemene veiligheidsvoorschriften op onze website. 2FMA bestellen bij de Huisprofessor.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via WhatsApp voor al uw vragen. stuur ons gerust een berichtje!

Kies hier het aantal grammen*

1 gram – €18,99, 2 gram – €34,99, 3 gram – €44,99, 4 gram – €55,99, 5 gram – €64,99, 10 gram – €119,99

Gerelateerde producten
Winkelwagen