3MMC kopen

3MMC kopen bij de huisprofessor? 3-MMC kopen is bij ons niet meer mogelijk. 3MMC bestellen kan niet meer doordat het tegenwoordig verboden is.

Wetgeving 3MMC kopen

3MMC kopen kon vroeger op webshops en ook in verschillende smartshops. Dit product was legaal verkrijgbaar echter is dit nu niet meer het geval.

Sinds 28-10-2021 heeft de overheid besloten om 3-MMC op de opiumlijst te plaatsen. Hierdoor is 3MMC bestellen niet meer mogelijk op onze webshop

3mmc kopen

3MMC kopen?

3-MMC kopen kan niet meer maar is er ook een alternatief voor 3-MMC? Ja, die is er zeker! Wij verkopen nu ook 3CMC, 2-MMC en Eutylone. Deze alternatieven van 3-MMC kopen kan makkelijk en snel op onze webshop. Wij bieden de beste kwaliteit producten voor een eerlijke prijs. 

Alternatief 3MMC kopen

Benieuwd naar ons hele assortiment?

Neem een kijkje hieronder!

welkom bij de huisprofessor

Wat is 3-MMC?

3-MMC is een RC en heet voluit 3-methylmethcathinone maar wordt ook wel poes genoemd. Deze stof behoort tot de  cathinones groep. Deze naam is ontstaan vanuit de alkaloïde cathinon. 

Dit zijn de werkzame bestandsdelen van de ook bekende khat plant. Deze plant heeft een moleculaire structuur die op speed kan lijken. De RC 3MMC kopen kon bij webshops en smartshops.

De huisprofessor

3MMC kopen als RC

3MMC kopen kon in Nederland als RC. Dit houd in dat 3-MMC alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt kon worden en dus niet voor menselijke consumptie.

Een RC wil zeggen dat het een vrij nieuwe stof betreft waarvan nog niet van bekend is wat de effecten zijn. 

Vanaf 28-10-2021 is 3-MMC echter op de opiumlijst geplaatst waardoor 3MMC bestellen niet meer mogelijk is.

3MMC kopen bij de huisprofessor?

3MMC Bestellen bij de huisprofessor kan niet meer. Maar we verkopen echter wel super veel andere producten. Je plaatst eerst een bestelling op onze webshop. Je krijgt vervolgens een ordernummer, met dit ordernummer sturen wij je een betaalverzoek. Echter kan je er ook voor kiezen het bedrag zelf over te maken. Wanneer we je betaling ontvangen hebben versturen we je bestelling via PostNL. 

De huisprofessor

De huisprofessor is een ervaren bedrijf in de research chemical branch en was een specialist in waar u 3MMC kopen kon. Nu zijn we zeer gespecialiseerd in 3CMC. Wij verkopen alleen de zuiverste lab geteste producten omdat wij streven naar perfectie. 

De klant staat bij ons ook op de eerste plaats. U kunt onze klantenservice ook 24/7 bereiken via WhatsApp zodat u niet met vragen blijft zitten. 

3MMC kopen?

3-MMC kopen kan niet meer maar koop nu direct ook onze vervanger 3CMC!

Snelle levering

3MMC kopen kan niet meer echter bieden wij een ruim assortiment aan andere producten. Huisprofessor.nl biedt bijvoorbeeld 3CMC, Eutylone en 2-MMC met een snelle levering en ook voor de beste prijs. Wanneer de betaling voor 16:30 is ontvangen, wordt het product dezelfde dag ook nog verzonden. Onze producten worden altijd discreet verzonden zodat niemand kan zien wat of waar u besteld heeft en dat ook nog helemaal gratis! Dit omdat u bij ons geen verzendkosten betaald voor een standaard verzending via de briefpost. Bezoek nu ook onze andere webshop

Winkelwagen